40 Days of Gratitude

40 dagen dankbaar?
Deze tijd vraagt meer van ons dan we gewend zijn. Hoe hou jij je sterk? Dankbaarheid maakt je gelukkiger, gezonder en veerkrachtiger! In de veertigdagentijd gaan we ermee aan de slag!

In de veertigdagen tijd voor Pasen is voor vele een tijd van bezinning. Waar gaat het nu echt om in het leven? Dankbaarheid kan in deze gekke tijd ons helpen antwoorden te vinden en hoop te blijven houden in goede en slechte tijden. En door dankbaarheid ben je gelukkiger, veerkrachtiger en het zorgt ook nog eens voor goede relaties. Kortom een mooie tijd om dankbaarheid met elkaar te oefenen.

Hoe gaan we dat doen?
We gaan samen aan de slag tijdens 3 bijeenkomsten: dankbare donderdagavonden. Wekelijks ontvang je challenges en leuke tips om dankbaarheid te oefenen. En we bestellen gratis het boekje #dankbaar.

Programma
Vanwege de maatregelen zijn alle bijeenkomsten online. Alle bijeenkomsten zijn van 20:00 tot 21:00 uur via Zoom.

17 februariOnline Aswoensdag viering
Het themagesprek over dankbaarheid begint om 19:00 uur
25 februari Online Dankbare Donderdag: Dankbaarheid op zijn best
11 maartOnline Dankbare Donderdag: Van teleurstelling naar lofzang
25 maartOnline Dankbare Donderdag; Leven in Overvloed
01 aprilWitte Donderdag Taizé viering

Leuk! Waar meld ik me aan?
Meedoen is gratis! Meld je wel even aan, zodat we je toevoegen in de 40Day’s of Gratitude Whatsapp groep en de Zoom link ontvangt voor de online bijeenkomsten. Aanmelden kan hieronder of bij Sebastiaan via pionier@taize.amsterdam of via WhatsApp