Taizéreis 2021

Yes, het is weer zover! De jaarlijkse Taizéreis van Taizé in Amsterdam komt eraan. Vanwege de coronamaatregelen gaan we dit jaar van zaterdag 10 juli t/m 18 juli 2021. Iedereen tussen 17 en 30 jaar is welkom om met ons mee te gaan.

Voor je aanmelding hebben we wat gegevens nodig. Wil je deze vragenlijst zo goed mogelijk invullen?

shorturl.at/qxBDQ

De reis is van 10 t/m 18 juli en kost 200 euro p.p. Als je meer te besteden hebt kun je extra doneren, zodat er ook mensen mee kunnen voor wie geld een reden zou zijn om niet mee te gaan. Is dat voor jou het geval? Neem dan contact op met pionier@taize.amsterdam, dan komen we tot een passende oplossing.

Je aanmelding is pas definitief zodra we jouw betaling hebben ontvangen. Maak dus 200 euro, of meer, over naar NL 49 TRIO 0391 0236 16 tnv PGA inz Taize in Amsterdam met in de beschrijving: Taizereis +JOUW NAAM

Mocht de reis eventueel niet doorgaan door de geldende coronamaatregelen in Nederland of Frankrijk dan verschuiven wij eventueel de reis. Mochten deze data jou in dat geval niet uitkomen dan is er de optie om kosteloos te annuleren. Hierover zal je indien nodig een mail ontvangen.